Düşkünken Dinlenecek Elektronik Müzik Önerisi

icerik

Yönetici
Yönetici
Düşkünsünüz ve kaldıranız mı yok? Yoksa kaldıranız var onun kaldırmasını mı istemiyorsunuz? Evet, evet bu müzik size göre. Karşınız da KAS:ST!

Sizin reçeteniz önereceğim 2 şarkıyla beraber 10km üzeri yürüyüş. Emin olun hiç bir şeyiniz kalmayacak.

Evet ilk şarkımız

Bu şarkının klibini de izlemenizi tavsiye ediyorum. İnanılmaz iyi ve depresif.

Diğer şarkımız ise

Bu şarkı daha yüksek ve eğlenceli. Tabii nasıl baktığınıza göre değişir. Ben biraz eğlendiğimi söyleyebilirim.

Birazcıkta KAS:ST hakkında bilgi verelim.

KAS:ST Müzik Grubu Hakkında

KAS:ST, Fransız elektronik müzik ikilisi olup, melodik techno ve duygusal elektronik müziği birleştiren tarzlarıyla tanınır. Grup üyeleri Karim Sahraoui ve Samy, 2010'ların sonlarına doğru çıkış yaparak, özellikle 2018'de yayımladıkları "Ruin" albümüyle dikkat çekmişlerdir. KAS:ST’in müziğinde karanlık, hipnotik ve melankolik öğeler öne çıkar, vokallerle bu duygusal derinliği artırırlar.

Özellikle "Hell on Earth" ve "Road to Nowhere" gibi albümleri, grubun yoğun atmosferini ve derin müzikal yapısını yansıtır. Ayrıca, birçok önemli sanatçının parçalarına yaptıkları remikslerle de tanınırlar. Festival ve kulüp performanslarıyla, sahnede de dinleyicileri hipnotik bir yolculuğa çıkararak geniş bir hayran kitlesi edinmişlerdir.

Evet işte böyle. Sizin de önerilerinizi bekliyorum.

Konuyu kimler okuyor