Dostum deep house dinlediğini varsayarak; youtubede yapım videoları var arkada o videoları açarak benzerlerini yapmayı dene, ayrıca free sample ve drum kitleri internetten indirmen lazım.Bunun yanında bol tekrarla kendini geliştirirsin. Ayrıca beati sample kullanarak yapmanı öneririm.Merhaba Deep House tarzını FL Studio'da müzik yapmak istiyorum yeni başlayan birisi var mı bana işin mantığını gösterecek ? insta: ccyber.securityy
Daha önceden müzik teorisi bilginiz olup olmadığını bilmiyorum ancak yok ise bence temelden başlayıp sonra DAW üzerin de çalışmaya başlayın. Eğer var ise Udemy'den eğitim alabilirsiniz. Ya da var olan aranjeleri taklit ederek kompozisyon yeteneğinizi geliştirebilirsiniz.Merhaba Deep House tarzını FL Studio'da müzik yapmak istiyorum yeni başlayan birisi var mı bana işin mantığını gösterecek ? insta: ccyber.securityy
Şöyle söyleyeyim dostum, Deep House yapacaksan FL Studio’da önce ritmi oturtman lazım. Kick’i sağlam koy, sonra hihat falan ekleyerek groove’u yakala. Bas hattı önemli, öyle karmaşık şeylere girme, sade bir şeyler yap, ama derin olsun.Merhaba Deep House tarzını FL Studio'da müzik yapmak istiyorum yeni başlayan birisi var mı bana işin mantığını gösterecek ? insta: ccyber.securityy
Fl Studionun stok plugini Patcherda YottoSaw adlı presette güzel synthler var hocam diğer stok synth pluginlerini şahsen beğenmiyorum.Şöyle söyleyeyim dostum, Deep House yapacaksan FL Studio’da önce ritmi oturtman lazım. Kick’i sağlam koy, sonra hihat falan ekleyerek groove’u yakala. Bas hattı önemli, öyle karmaşık şeylere girme, sade bir şeyler yap, ama derin olsun.
Akorlara gelince, çok kasma; minör akorlarla bile güzel şeyler çıkarırsın. FL Studio’da birkaç stock synth’le deneme yap, kulağına güzel gelen bir şey buldun mu devam et. Reverb ve delay gibi efektlerle ortamı genişletiyorsun, yani o atmosfere girmen için birebir.
Kafana göre takıl yani, adım adım ilerle. YouTube’dan “Deep House FL Studio” falan diye arat, örnek videolar işini çözer. İyice takıldığın bir yer olursa buradayız zaten, sor gitsin. Hadi kolay gelsin.