Selamlar, Sennheiser mikrofon, kulaklık, hoparlörler konusunda hem tüketici hem de profesyonellere yönelik uzman bir Alman markası. Öncelikle durduk yere 8000 harcamaya değer kesinlikle. Eğer hiphop, rnb, elektronik müzik vb tarz dinliyorsan seni kesinlikle performansıyla çok etkileyecek bir kulaklık zaten ama bu diğer tarzlarda çok tercih edilmemesi gerek gibi anlaşılmasın Kulaklık kesinlikle çok dengeli, her tarzda çok iyi çalan bir kulaklık. Dolby gibi yazılımlarla kullanmanı önermem kulaklığın kendi ses karakterini bozuyor bence. ANC ve transparan modu cidden harika, ANC de dış sesi çok iyi kesiyor, transparan modda tüm gün kulağında kulaklık yokmuşcasına dış sesi dinleyebilirsin. Dokunmatik kontrolde anc-transparan geçişi, şarkı değiştirme, volume ayarı, çağrı yanıtlama vb özellikler var. Kullanılan materyaller çok kaliteli, premium olduğunu hissettiriyor ve çok rahat cidden uzun kullanımda hiç baş ağrısı problemi yaşamadım. Müşteri hizmetleri de çok iyi, yakın zamanda talihsiz bir olay yaşadım sağ olsunlar cidden çok yardımcı oldular. Kısacası Sennheiser çok iyi bir marka ve çok güzel bir kulaklık üretmiş ben çok memnun kaldım, senin de memnun kalacağından hiçbir şüphem yok.