Neden Muzisyen.NET'e Üye Olmalıyım?

Çünkü müzisyenlerin birbirine ihtiyacı var. Eğer üye olmayı tercih ederseniz, bir çok kişiye faydanız dokunabilir. Ayrıca bir çok kişinin de size faydası dokunabilir.

Reynmen'in Yeni Şarkısı 'Renklensin' Eleştirisi

muzisyenadam

Yeni Üye
Bağlama
Selamlar.

Sizlere Reynmen’in yeni şarkısı Renklensin hakkında fikirlerimi yazmak istedim. Ancak biraz şarkı hakkında bilgi verelim.

Renklensin şarkısı 19 Nisan 2024’de yayınlandı. Şu an 2 gün oldu ancak 1 Milyon görüntülenmeyi yeni alabilmiş durumda.

Renklensin şarkısının söz ve müziği Doğukan Sarıtaş’a ait.

Gelelim şarkıya. İşin aslı ben hiç beğenmedim. Öncelikle başta bulunan Hicaz taksim çok yersiz ve manasız olmuş. Bir tezatlık yaratmak istemişler ancak başaramamışlar. Sonrasında gelen melodi aslında gayet hoş. Mustafa Ceceli yaz şarkılarına benziyor 😏

Ama sonrasında gelen nakarat, çok kötü be. Ritmik formun değişmesi ve bu değişimin çok kötü olması şarkıyı dinlenmez hale getirmiş. Sonrasında çoğu şey aynı zaten.

Şok olduğum diğer kısım ise sonu. Tallava ne alaka ajsjsj. Yani şarkıda bütün Ortadoğu, Balkanlar da bulunuyor. Çok manasız ve saçma olmuş.

Tabii beklentim bu yöndeydi zaten. Yani çok iyi bir şey beklemiyordum. Ancak bu kadar da kötü beklemiyordum. Bi noktada emeğe saygım var. Güzel müzisyenler ile çalışılınmış. Ancak onlarıda Youtube açıklama kısmına yazmak akıllarına gelmemiş belli ki :(

Fikirlerim bu yönde. Sizde belirtirseniz güzel bir tartışma ortamı yaratabiliriz.

Renklensin şarkısı hakkında

Moderatör tarafında düzenlendi:
  • Beğen
Tepkiler: art
Hocam şarkının sonu bence güzel olmuş onun harici bende fazla beğenmedim. Siz gibi düşünüyorum bende.

• Beğen
Tepkiler: art
Selamlar.

Sizlere Reynmen’in yeni şarkısı Renklensin hakkında fikirlerimi yazmak istedim. Ancak biraz şarkı hakkında bilgi verelim.

Renklensin şarkısı 19 Nisan 2024’de yayınlandı. Şu an 2 gün oldu ancak 1 Milyon görüntülenmeyi yeni alabilmiş durumda.

Renklensin şarkısının söz ve müziği Doğukan Sarıtaş’a ait.

Gelelim şarkıya. İşin aslı ben hiç beğenmedim. Öncelikle başta bulunan Hicaz taksim çok yersiz ve manasız olmuş. Bir tezatlık yaratmak istemişler ancak başaramamışlar. Sonrasında gelen melodi aslında gayet hoş. Mustafa Ceceli yaz şarkılarına benziyor 😏

Ama sonrasında gelen nakarat, çok kötü be. Ritmik formun değişmesi ve bu değişimin çok kötü olması şarkıyı dinlenmez hale getirmiş. Sonrasında çoğu şey aynı zaten.

Şok olduğum diğer kısım ise sonu. Tallava ne alaka ajsjsj. Yani şarkıda bütün Ortadoğu, Balkanlar da bulunuyor. Çok manasız ve saçma olmuş.

Tabii beklentim bu yöndeydi zaten. Yani çok iyi bir şey beklemiyordum. Ancak bu kadar da kötü beklemiyordum. Bi noktada emeğe saygım var. Güzel müzisyenler ile çalışılınmış. Ancak onlarıda Youtube açıklama kısmına yazmak akıllarına gelmemiş belli ki :(

Fikirlerim bu yönde. Sizde belirtirseniz güzel bir tartışma ortamı yaratabiliriz.

Ekli dosyayı görüntüle 161
Onu bunu bilmemde berbat bir şarkı. Resmen her çaldığında kulağıma tabak ve çatalı sürtüyorlarmış gibi hissediyorum.

Konuyu kimler okuyor

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Neden Muzisyen.NET'e Üye Olmalıyım?

Çünkü müzisyenlerin birbirine ihtiyacı var. Eğer üye olmayı tercih ederseniz, bir çok kişiye faydanız dokunabilir. Ayrıca bir çok kişinin de size faydası dokunabilir.

Geri