Selamlar. Daha önceden konusunu açmıştım. Alayım mı almayayım mı diye. Derin araştırmalar sonucu almaya karar verdim. Dore Müzik'ten 3700 TL'ye satın aldım. Ertesi gün ürün elime ulaştı. Genel olarak çok beğendim. Aslında sadece bir tane beğenmediğim noktası var. Nektar Impact LX Mini 25'in tuş kalitesi çok güzel. Gayet profesyonel ve kaliteli bir hissiyatı var. Küçük olmasına rağmen çalarken hiç zorlanmıyorsunuz. Tuşların tepkimesi harika. Pad kısımlarıda keza öyle. Hiç bir sorun yok.
Bütün fadelar vs işlerini çok iyi yapıyor. Nektar Impact LX Mini'nin tek beğenmediğim noktası Tranpose oldu. Transpose var ancak kullandığınız DAW'dan ayar yapmanız gerekiyor. Henüz çözebilmiş değilim. Araştırmalara devam ediyorum.
Genel hatlarıyla kesinlikle önerebileceğim bir midi klacye Nektar Impact. Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.
Bütün fadelar vs işlerini çok iyi yapıyor. Nektar Impact LX Mini'nin tek beğenmediğim noktası Tranpose oldu. Transpose var ancak kullandığınız DAW'dan ayar yapmanız gerekiyor. Henüz çözebilmiş değilim. Araştırmalara devam ediyorum.
Genel hatlarıyla kesinlikle önerebileceğim bir midi klacye Nektar Impact. Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.