Love In Istanbul

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ozx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Ozx

Yeni Üye
Solist
Merhaba, yapay zeka ile parça yapmaya bir çok kişinin karşı olduğunu bilsemde bu paylaşımı yapmak istiyorum. Yapay zeka her alanda olduğu gibi müzik endüstrisnde de var olacağını gösterdi. Yeniliklere karşı duvar örmektense onları kabullenme ve içselleştirmenin önemli olduğunu düşünüyorum. Çünkü gelecek bu teknolojinin etrafında dönecek. Bu kapsamda yapmış olduğum bir parçayı sizlerle paylaşmak istiyorum. Umarım beğenirsiniz.

Ziyaretçiler için gizlenmiş link! Görmek İçin Üye Olunuz. Giriş yap veya üye ol.

• Beğen
Tepkiler: art
Selam @Ozx bu şarkıyı nasıl yaptığınızı anlatabilir misiniz? Güzel olmuş. Detayları merak ediyorum açıkcası.

Merhaba teşekkür ederim. önce hayatımdan bir kesiti ele aldım. 9 aylık bir İstanbul maceram vardı. Orada yaşadığım bazı olayları ve duyguları ele aldım. Sonrasında yapay zekadan içerik ile ilgili öneriler istedim, yazdıklarımı düzeltti öneriler verdi. Önerilerin içinden seçimler yaptim ve sözler son halini aldı. Bu sözlere de uygun bir parça için farklı bir yapay zeka uygulamasında promptlar yazıp tamamladım.

yapım aşamasındaki teknik detayları da bilmek isteriz. ayrı bir konu olarak paylaşabilirsiniz yapay zeka ile müzik yapmak adında. emeğinize sağlık sevgiler.

yapım aşamasındaki teknik detayları da bilmek isteriz. ayrı bir konu olarak paylaşabilirsiniz yapay zeka ile müzik yapmak adında. emeğinize sağlık sevgiler.
Tessekur ederim. Bu konuyu daha detaylı anlatmaya çalışacağım.

• Beğen
Yapay zekanın daha şimdiden yapabileceklerini görmek, gelecekte neler olmaz ki dedirtiyor :rolleyes: Şarkı çok hoş olmuş, daha detaylı anlatımınızı ben de bekliyorum. Emeğinize sağlık (y)

• Beğen

Konuyu kimler okuyor