Neden Muzisyen.NET'e Üye Olmalıyım?

Çünkü müzisyenlerin birbirine ihtiyacı var. Eğer üye olmayı tercih ederseniz, bir çok kişiye faydanız dokunabilir. Ayrıca bir çok kişinin de size faydası dokunabilir.

John Thompson Kolay Piyano 2 Pdf İndir - John Thompson Pdf İndir

icerik

Yönetici
Yönetici

Link Aşağıdadır!

John Thompson Kimdir?​

John Thompson, piyano eğitimi alanında dünya çapında tanınan bir pedagojik dehadır. 1889 yılında doğan Thompson, piyanoya yeni başlayanların eğitimine yönelik sade, anlaşılır ve etkili bir yaklaşım geliştirmiştir. Bu yaklaşımı, dünya genelinde milyonlarca piyano öğrencisinin en sevilen kaynaklarından biri haline gelen "Kolay Piyano Metodu" serisine yansıtmıştır. Eğitici yazım dili, teorik bilgiyi uygulama ile birleştiren metodları ve eğlenceli parçalarıyla, öğrenciler için piyanoyu öğrenme sürecini hem eğlenceli hem de verimli hale getirmiştir.

John Thompson Kolay Piyano Serisi Nedir?​

John Thompson’un Kolay Piyano Metodu, özellikle çocuklar ve piyanoya sıfırdan başlayanlar için tasarlanmış bir seridir. Seride, öğrencilerin temel piyano becerilerini kazanmasına yardımcı olan; adım adım ilerleyen bir yöntem kullanılır. Kolay Piyano Metodu serisi:
  • Basitten zora doğru düzenlenmiş parçalar,
  • Temel piyano tekniklerini öğretmeye yönelik egzersizler,
  • Müziği daha iyi anlamak için açıklayıcı teorik bilgiler,
  • Eğlenceli ve motive edici bir öğretim tarzı ile ön plana çıkar.

Kolay Piyano Kitap 2’nin İçeriği​

Serinin ikinci kitabı, birinci kitapta kazanılan temel bilgileri pekiştirirken yeni beceriler kazandırmayı hedefler. İçeriğinde:
  • İki elin koordinasyonunu artırmaya yönelik egzersizler,
  • Daha karmaşık ritmik yapılar,
  • Basit armoni çalışmaları,
  • Çocukların severek çalacağı eğlenceli eserler bulunmaktadır.
Bu kitap, öğrencilerin nota okuma, ritim, dinamik ve teknik becerilerini geliştirmelerine yardımcı olurken, onların piyano başında daha özgüvenli olmalarını sağlar.

John Thompson Kolay Piyano 1 PDF İndirme​

Eğer seriye henüz başlamadıysanız, John Thompson Kolay Piyano Kitap 1’i ücretsiz olarak indirip öğrenmeye hemen başlayabilirsiniz!
John Thompson Kolay Piyano Kitap 1 PDF İndir
Bu ilk kitap, piyano eğitiminin temellerini öğrenmeniz için ideal bir kaynaktır.

Neden John Thompson Kolay Piyano Serisini Tercih Etmelisiniz?​

• Basitlik: Adım adım öğrenme metodu ile karmaşıklık içermez.
  • Eğlenceli içerik: Öğrencilerin sıkılmadan ilerlemesini sağlar.
  • Kapsayıcı metod: Teknik, teori ve uygulamayı dengeler.
  • Kendi hızınızda ilerleme imkânı: Öğrencilerin bireysel gelişimine uygun bir tempoda öğrenmelerine olanak tanır.

Kitap ve Yazar Bilgileri​

KitapJohn Thompson Kolay Piyano Kitap 2
YazarJohn Thompson
KategoriPiyano Metod Kitapları
PDF İndirme Bağlantısı
Ziyaretçiler için gizlenmiş link! Görmek İçin Üye Olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Serideki Diğer KitaplarKitap 3, Kitap 4, Kitap 5
Piyano Başlangıç Seviyesi İçinİdeal

Ziyaretçiler için gizlenmiş link! Görmek İçin Üye Olunuz. Giriş yap veya üye ol.

Sonuç​

John Thompson’un Kolay Piyano Serisi, piyano eğitimine başlamak isteyenler için güvenilir ve etkili bir rehberdir. Siz de bu metodla öğrenmeye başlayarak hem eğlenceli hem de verimli bir piyano eğitimi alabilirsiniz. Daha fazla bilgi ve diğer kitapların indirme bağlantıları için
adresini ziyaret etmeyi unutmayın. 🎹

Konuyu kimler okuyor

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Neden Muzisyen.NET'e Üye Olmalıyım?

Çünkü müzisyenlerin birbirine ihtiyacı var. Eğer üye olmayı tercih ederseniz, bir çok kişiye faydanız dokunabilir. Ayrıca bir çok kişinin de size faydası dokunabilir.

Geri