Neden Muzisyen.NET'e Üye Olmalıyım?

Çünkü müzisyenlerin birbirine ihtiyacı var. Eğer üye olmayı tercih ederseniz, bir çok kişiye faydanız dokunabilir. Ayrıca bir çok kişinin de size faydası dokunabilir.

İyi ve Ulaşılabilir bir Müzik Teorisi Kitabı ?

lowendsoul

Yeni Üye
Bas Gitar
Bas çalıyorum ve temel bilgiler hariç armoni bilgim ve müzik teorisi bilgim pek iyi değil. Teorik bilgimi geliştirmek istiyorum ama çok kaynak var, tavsiye edebileceğiniz kaynaklar neler ? Bir de aranızda bas gitarist arkadaşlar varsa cover paylaşıyorum ve kendim öğreniyorum dönüt almak isterim açıkçası.

Tabii şu an ki seviyenizi bilmeden tavsiye vermek güç olacaktır ancak Müzik Teorisi 101 kitabı fena değildir. Temel şeyleri en azından size kazandırır. Armoni konusu çok daha çetrefilli. Biraz bildiklerinizi anlatırsanız nerede eksiğiniz olduğunu ve tavsiyeleri çeşitlendirebiliriz.

Tabii şu an ki seviyenizi bilmeden tavsiye vermek güç olacaktır ancak Müzik Teorisi 101 kitabı fena değildir. Temel şeyleri en azından size kazandırır. Armoni konusu çok daha çetrefilli. Biraz bildiklerinizi anlatırsanız nerede eksiğiniz olduğunu ve tavsiyeleri çeşitlendirebiliriz.
Müzik 101 kitabını okudum hatta bilgilerimi tazelemek için tekrar okumak istiyorum.
Ben daha detaylı bilgiler istiyorum armoni ile ilgili mesela Turan Sağerin temel armoni bilgileri kitabını önerdi arkadasım fakat biraz daha fikir almak istedim, piyasada cok kitap var.

Müzik 101 kitabını okudum hatta bilgilerimi tazelemek için tekrar okumak istiyorum.
Ben daha detaylı bilgiler istiyorum armoni ile ilgili mesela Turan Sağerin temel armoni bilgileri kitabını önerdi arkadasım fakat biraz daha fikir almak istedim, piyasada cok kitap var.
Armoni kitabı için Nurhan Cangal önerebilirim ancak satın almadan önce bi inceleyin derim. Ağır bir kitap olabilir. Bol bol armonize çözüp var karmaşık şarkıların armonik analizlerini yapın. Bu iş daha çok bana kalırsa hissetmek ile ilgili.

Armoni kitabı için Nurhan Cangal önerebilirim ancak satın almadan önce bi inceleyin derim. Ağır bir kitap olabilir. Bol bol armonize çözüp var karmaşık şarkıların armonik analizlerini yapın. Bu iş daha çok bana kalırsa hissetmek ile ilgili.
Genelde konuştuğum kişiler hani biriyle ya da birileriyle çalarken öğrendik diyorlar şimdilik öyle bir fırsatım yok ama temel düzeyde kendimiz de uğraşmalıyız en başta diye düşünüyordum.

Konuyu kimler okuyor

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Neden Muzisyen.NET'e Üye Olmalıyım?

Çünkü müzisyenlerin birbirine ihtiyacı var. Eğer üye olmayı tercih ederseniz, bir çok kişiye faydanız dokunabilir. Ayrıca bir çok kişinin de size faydası dokunabilir.

Geri