Deniz Tekin Müziği Bıraktı
Deniz Tekin, Instagram'da yaptığı açıklama ile ticari müziği bıraktığını söyledi. Deniz Tekin'in açıklamayı yaptığı gönderi aşağıdadır.
Deniz Tekin'i ne kadar çok sevsem ve saygı duysamda, bu kararının erken verildiğini düşünüyorum. Benim takip ettiğim kadarıyla kendisinin depresif bir yapısı var. Bence çok kötü şeyler yaşadığı dönem ve bilmediğimiz yönlerden dolayı verdiği bir karar. 26 yaş bu radikal karar için çok erken bence.
Başarılı ve kendinin bilen müzisyenlerin ortak özelliğidir ticari ve bir amaç uğruna yapılmış müzik sorunsalı. Bunu yaşayan o kadar iyi müzisyen vardır ki. Hatta Erkan Oğur bir röportajında bir müziğin kayıt edilmesinin doğru bulmadığını söylemişti. Yani bu yeni bir şey değil. Deniz Tekin belki de ilk defa yaşıyor bunu. Emin değilim.
Tabii bu kadar duygusuz konuşmamın bir sebebi Deniz Tekin'i gerçekten seviyor olmam. Müziklerini kendisini beğeniyorum. Daha canlı dinlemeden bu sektörü bırakması üzücü. O ve onun gibi müzisyenlerin sektörü ele geçirmesi gereken yerde bu erken pes edişi doğru bulmuyorum.
Benim düşüncelerim böyle. Sizlerde fikirlerinizi yazın tartışalım. İyi forumlar.