Neden Muzisyen.NET'e Üye Olmalıyım?

Çünkü müzisyenlerin birbirine ihtiyacı var. Eğer üye olmayı tercih ederseniz, bir çok kişiye faydanız dokunabilir. Ayrıca bir çok kişinin de size faydası dokunabilir.

Benim Yerimede Sev Notaları

Begonvil Notaları​

Sezen Aksu'nun unutulmaz eseri "Benim Yerimede Sev," Türk pop müziğinin sevilen bir klasiği olarak öne çıkıyor. Şarkı, duygusal derinliği ve etkileyici melodisiyle dinleyicilerin gönlünde taht kuruyor. Sezen Aksu'nun hem söz hem de müzik yazarı olarak imzasını taşıyan bu şarkı, 1981 yılında "Sen Ağlama" albümünde yer alıyor ve o zamandan beri dinleyicilerin favorisi olmaya devam ediyor.

"Benim Yerimede Sev," ilişkilerin karmaşıklığını ve aşkın zorluklarını içtenlikle anlatırken, Sezen Aksu'nun karakteristik yorumuyla dinleyicilerde derin duygular uyandırıyor. Şarkının dokunaklı melodisi ve içten sözleri, dinleyicilerin duygusal dünyasına dokunuyor.

Bu müzikal şaheser, popüler müzik listelerindeki yerini korurken, Sezen Aksu'nun kariyerinde de önemli bir dönemeç olarak kabul ediliyor. "Benim Yerimede Sev" şarkısı, zamanla geçse de hala dinleyicileri etkilemeye ve duygusal bir bağ kurmaya devam ediyor.

Sonuç olarak, Sezen Aksu'nun "Benim Yerimede Sev" şarkısı, Türk pop müziğinin önemli bir parçası olarak kalırken, dinleyicilere duygusal bir deneyim sunmaya devam ediyor.

Begonvil Hakkında Teknik Detaylar​

Begonvil şarkısının orijinal tonu Sol# minör olup 4/4lük bir ölçü birimine sahiptir. Ayrıca Türk müziği olarak ifade edecek olursak Nihavent makamına sahip bir şarkı diyebiliriz.

Geniş aralığa sahip bir şarkı olup icra etmesi biraz zaman alacaktır. Bol bol pratik yapıp prova yapmanız gerekecek.

Bugün sizler için La minör tonunda nota yazımını paylaşacağız. Donanım olarak herhangi bir değiştirici bulunmamakta. Sadece yeri geldiğinde Sol notaları # değiştiricisini almakta.

Benim Yerimede Sev Do Re Mi Notaları

La - Si - La - Do - Si - La - Sol - Faa

Sol - La - Sol - Si - Sol - Fa - Re - Mii

( Kalın ) La - Si - Do - Re- Mi - ( Tiz ) La - Sol - Faa - Fa - Mi - Ree - Re - Do - Sii

( Tiz ) - Si - Si - La - Sol# - La - Si - Doo - Sii - Laa

La - Si - La - Do - Si - La - Sol - Faa

Sol - La - Sol - Si - Sol - Fa - Re - Mii

( Kalın ) La - Si - Do - Re- Mi - ( Tiz ) La - Sol - Faa - Fa - Mi - Ree - Re - Do - Sii

( Tiz ) - Si - Si - La - Sol# - La - Si - Doo - Sii - Laa

Bugün sizler için Benim Yerime Sev notalarını paylaştık. Umarız ki faydalı olmuştur.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link! Görmek İçin Üye Olunuz. Giriş yap veya üye ol.
notaları da sitemizde bulunmakta. Herkese kolay gelsin.

Begonvil Notaları

Begonvil notalarını paylaştığı için
Ziyaretçiler için gizlenmiş link! Görmek İçin Üye Olunuz. Giriş yap veya üye ol.
sitesine teşekkür ederiz. Porte üzerinde olan notanın ise tonu Re Minör'dür.

BEGONVİL TSM_page-0001.jpg

Konuyu kimler okuyor

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Neden Muzisyen.NET'e Üye Olmalıyım?

Çünkü müzisyenlerin birbirine ihtiyacı var. Eğer üye olmayı tercih ederseniz, bir çok kişiye faydanız dokunabilir. Ayrıca bir çok kişinin de size faydası dokunabilir.

Geri